Post by nessgenalerce on Mar 8, 2022 6:06:17 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ SPARKvue ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ SPARKvue IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ veliko kovancev hack ▞▞▞
▞▞▞ SPARKvue 2022 version ▞▞▞
File 2 big, pls fix, bug Od iAC 15. oktobra 2019
Imam isto aplikacijo na iPadu in deluje brezhibno. Z veseljem sem ga preizkusil na tabličnem računalniku ASUS in se zruši v nekaj minutah po zapisovanju podatkov. Odstranil sem in znova namestil, brez sprememb. Če je delovalo, mislim, da je vredno 5 zvezdic. Odlična aplikacija za naravoslovne ure. Upam, da bomo kmalu videli posodobitve. Bil sem celo pripravljen plačati za to!
Odlične nove funkcije za tablične računalnike vodilnega svetovnega proizvajalca naravoslovnega izobraževanja 21. stoletja!!. Všeč mi je nov videz te posodobitve in funkcija ocenjevanja je dobro narejena.
L razmerje brez motike odpadle
uporabljam to za to, kar ne misliš
Bush je naredil 11. septembra, Harambe ni mrtev, Jinkies ScOoBS
Subpar app, poskušam odpreti datoteke iz mojega upravitelja datotek, sparkvue pa se odloči, da jih bo samodejno poskusil odpreti, kar je enako slabo pri odpiranju omenjenih datotek. Ne morem več odpirati datotek v ničemer razen v sparkvue. Ni hud rad, odstranite.
Ne deluje......točka
smeti
To je zanič
Aplikacija se niti ne naloži. Ko se odpre, je samo bel zaslon.
Beasts of Balance 보드 xpy
v redu
Jaz r8 8/8 m8 bi poskusil še enkrat, zelo dobro, tako vau!
Palec gor, če to prenašate za Science Academy
Vmesnik je res slab
SPARKvue Educación gqq
Aplikacija je prevelika, prenos traja predolgo
Težko za uporabo, ni vredno časa
Kul aplikacija.
SPARKvue Ta’lim nqm
Slabo se ne poveže z nekaterimi napravami.
Ni očitne možnosti za začetek nove datoteke, ko jo odprete na trenutni galaxy s5. Dobesedno neuporabna.
Slab
SPARKvue Εκπαίδευση jjz
Prenesla se je na moj telefon brez dovoljenja.
Odlična aplikacija. To aplikacijo uporabljam v povezavi z laboratorijem za razvoj žganja.
Torej ste tudi tukaj od svojega učitelja naravoslovja?
Prenos aplikacije ni uspel. Piše, da prenos čaka ...
Ne deluje dobro
Prenos je trajal predolgo
To je delovalo na kratko, vendar sploh ne od zadnje posodobitve Androida (Oreo na Pixel XL). Pri uvajanju posodobitve datoteke virov je prišlo do napake. Prosim popravite! Pravkar sem dobil želeno strojno opremo!
Ta aplikacija je rešila mojo vesoljsko ladjo brez nadzora, ki je letela na Mars
uporablja za šolo
Je uporaben in zelo obsežen, vendar sem videl boljši uporabniški vmesnik v prekleto flappy birdu, bc vsaj niso uporabljali gradientov za vsako možnost uf
Torej smo šli na šolski izlet in morali smo izračunati rezultate s to aplikacijo.....vendar je to aplikacijo zelo težko uporabljati na napravah, kot so mobilni telefoni....zdi se zelo nerodno in čeprav je morda dober način za demonstracijo in prikazovanje grafa. Počutim se, kot da je ta aplikacija zelo srečna in ni vredna vašega časa. Opozorilo za vse prihodnje šole, ki razmišljajo o uporabi te aplikacije!Ko greste na šolske izlete .... lahko vam dam eno besedno zvezo ... preprosto ni vredno vašega časa.
Je zelo uporabniku prijazen in dinamičen... Všeč mi je. Lep pozdrav Dixon iz Katarja
Odličen izdelek
SPARKvue Εκπαίδευση jjz
V redu
Smeti
Nenehno se zruši na Androidu 10. Drugače pa odlična aplikacija.
To je čudovit fant, samo poskusi
Idiotska neumnost, ki se nikoli ne prenese
SPARKvue آموزش fbf
Popravi.