(Android/iOS) Word Search - World\u0027s Biggest modificirajte veliko kovancev
Mar 8, 2022 6:03:16 GMT 1
Post by nessgenalerce on Mar 8, 2022 6:03:16 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Word Search - World\u0027s Biggest ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Word Search - World\u0027s Biggest IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ modificirajte veliko kovancev ▞▞▞
▞▞▞ Word Search - World\u0027s Biggest 2022 version ▞▞▞
Hgui
Dobra igra za igranje, če vam je v službi dolgčas na avtobusni postaji
V redu
World's Biggest Wordsearch Puzzle jyx
Zabavno iskanje besed, vendar bi lahko na začetku uporabili nekaj več navodil, da bi vam povedali o nalogah, kovancih itd. Tudi nastavitve bi morale biti na voljo pred začetkom igre.
Odlična uganka, vendar ne morete dokončati zadnjega polja, ker je hroščena, 3 zadnje besede pa vam ne dovolijo, da bi našli, saj ima hrošč. Želel bi videti več nalog in več žetonov.
Vsi, ki jih naložim in začnem igrati, mi zmrznejo. Včasih sem to igro igral ves čas in mi je bila všeč, zdaj jo sovražim, ker zamrzne
Zelo mi je všeč pestrost ugank. Edina negativna je, da ne prejmete veliko žetonov. Mogoče bi jih bilo mogoče kupiti s kovanci.
Sploh ne naloži ničesar. Odpre se in prikaže naslovni zaslon, vendar bi lahko počakal pol ure in mi ne bo naložil nobene stvari, tudi če sem jo odstranil in znova namestil 5-krat.
Včasih zmedeno
Imam celotno zbirko največjih ugank na svetu in na žalost se ta ne bo naložila. Preizkusil sem vse in vedno se ugasne, preden imam priložnost začeti igrati.
Ta igra me je pritegnila, dokler nisem dosegel določene točke in me je omejila na največ 10 točk. Shranim jih, da lahko igram nekaj iger naenkrat, a velikokrat bodo moje točke izginile... skoraj sem končal to sestavljanko, tako da je zelo frustrirajuće!
Morate biti sposobni zaslužiti več žetonov
Uživam v raznolikosti. Preprečuje mi dolgčas.
To mi je popolnoma všeč, vendar sem kupil 30 žetonov, vendar se niso pojavili v moji igri in pravijo, da nimam žetonov.
Starejša različica mi je bila bolj všeč, vendar je to odlično iskanje besed
Nikoli nisem prejel nakupa žetonov, to mi pove, da moj nakup ni uspel
To igro sem igral že tedne in zaradi nove posodobitve je ne želim igrati. Preveč žetonov za začetek igre zdaj, glede na to, da je bilo 5 najvišji u, potreben za igro. Nisem navdušen!
Ta igra mi je bila zelo všeč, dokler ni prišlo do zadnje posodobitve. Včasih ste se lahko dotaknili naslova uganke na celotnem pogledu in videli, koliko imen je bilo v drugem sloju. Zdaj tega ne morete storiti in to je res frustrirajuće. To in celoten videz igre se je spremenil, kar me je res prevzelo. Ampak s tem se lahko ukvarjam.
Ta iskanja besed so tako zasvojenost in zabavna, vendar ne kupujte od njih. Od njih sem kupil žetone in jih nikoli nisem prejel, vendar so mi jih še vedno zaračunali!
Všeč mi je igra. Toda vsakič, ko dokončam uganko, se zaslon obarva vijolično in popolnoma zamrzne. Nenehno moram zapreti aplikacijo in jo znova zagnati, da naredim še eno uganko.
Ali sem edini, ki ne more ugotoviti, kako zapustiti igro? In kaj je smisel kovancev? Igram šele približno 2 dni.
Res všeč
Word Search - World's Biggest ปริศนา ixe
V tej igri sem zelo užival
Všeč mi je bilo, kako ste lahko obkrožili ali označili besede in raznolikost, toda po igranju križanke na največjem svetu in ko sem videl, koliko žetonov osvojite ali zaslužite, sem bil jezen! Veliko žetonov sem porabil tudi za uganko, ki se je zapletla, in ko sem jim pisal, je bilo vse, kar sem kdaj prejel, samo avtomatizirano sporočilo, vendar brez rešitve. Žalosten sem, da sem moral po vsem času, ki sem ga porabil za dokončanje mreže, zapustiti igro z eno uganko nepopolno.To bi lahko bila igra s 5 zvezdicami, saj res uživam v njej, vendar morate razvrstiti nagrade za izpolnjevanje ugank, saj zelo redko dobite žetone v nagradah, tako da imate veliko kovancev, ki jih ne morete uporabiti in jih ne našteti žetoni za uganke. Popravite to in od mene boste prejeli 5 zvezdic!
Hills of Steel 2 Action uzh
Poskusil sem to in njihovo slikovno križno uganko. Generacija žetonov je tako smešno počasna in ne morete ustvariti niti dovolj žetonov za igranje nekaterih stopenj. Popolna šala o denarju. Žal mi je za naivke, ki jim dajejo denar.
Zabavno, a težko pridobiti žetone
Traja predolgo, da se žetoni igrajo namesto kovancev, bi bilo lepo, če bi žetone osvojili več
mora biti sposoben uporabljati kovance za plačilo in žetone.
To je zahtevno in zabavno.
Odlična igra za iskanje besed. Čudovita aplikacija. ZELO PRIPOROČAMO!
Storitev za stranke je zanič! Če ne prejmete nakupov v aplikaciji, vedno zahtevajte vračilo kupnine prek Googla Play
Bil je tako razočaran, ko sem poskušal poudariti besede in je ves čas premikal celotno sestavljanko. Besede je bilo enostavno najti, nemogoče pa jih je poudariti. Poskusil znova na novejšem telefonu. Nisem imel nobenih težav
uživam v tem
Ja, rad igram to igro. Potreboval sem nekaj časa, da sem ugotovil "skrivne" uganke z imenom. Zdaj mi je všeč. Z zmrzovanjem ni težav.
Zaslužite veliko kovancev, vendar skoraj nikoli žetonov ... Ne morete igrati brez žetonov.
Dobro, vendar traja nekaj časa, da dobim žetone in ne vem, zakaj imam kovance. Na splošno odlična igra za iskanje besed!
Odlična igra! To resnično preizkusi svoje znanje in malenkosti na tone zabave!
Dobra igra, vendar potrebuje drug način za pridobivanje žetonov, kako naj bi igrali igro, ko jih nimamo ....?
Zabavna igra! Ampak želim si, da bi bile besede večje!! Boli me oči!
Res dobra igra, vendar nadležno čakanje na žetone, ampak tudi jaz sem res zasvojen
Zaenkrat zelo uživam
Res dobra igra. Škoda, da samo žetoni odpirajo uganke ...
Komaj vidim črke.
Je zabavna igra, vendar hitro zmanjka žetonov
Igra je zahtevna. Ocenil bi ga s 5 zvezdicami, če bi lahko svoje točke in kovance prenašali med svoje druge pametne naprave.