Post by nessgenalerce on Mar 8, 2022 5:38:36 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hero Wars – Fantasy Battles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hero Wars – Fantasy Battles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara mnogo bodova ▞▞▞
▞▞▞ Hero Wars – Fantasy Battles 2022 version ▞▞▞
ASMR Slicing Simulaatio ahk
Zabavna igra. Stvari koje treba raditi svaki dan. Još uvijek uživam u sadržaju ove igre. Biti dio ceha i upoznati nove ljude učinili su ovo iskustvo fantastičnim! Još uvijek zabavno! I dalje se zabavljam. Dodane su nove stvari koje igru čine konkurentnijom.
Igra se stalno gasi i neće vam dopustiti sudjelovanje u posebnim događajima koji se igraju dvije godine, a sada je postalo grozno
Lažno oglašavanje. Kada ga zapravo igrate, vidite da je dosadan RPG. Ovaj oglašeni dio može biti najmanji dio igre.
Ocjenjujem ovo bez zvjezdice jer ova igra nije ništa u usporedbi s oglasima koje sam vidio o svemu i lažnim, pravim lažnim, tako da ovi oglasi koje ćete vidjeti o ovim igrama koje se pojavljuju podignu je na internetu ili youtube za stvarno ok, popravi ovu glupost igra i prestani tjerati ljude da misle da je ovo igra kao što su reklame, kako nas je mafijaški grad prevario glupim oglasima i glupim igricama
Dobra igra užasna reklama. Vaša igra je dobra i prilično besplatna za prijateljsko igranje. Sviđa mi se sva mehanika koja je u njemu uključujući i bitnu mehaniku koja je vrhunska. Samo trebate prestati s užasnim reklamama koje nisu ništa poput stvarnog igranja. Radite s onim što imate i nemojte stvarati fantomsku igru za svoje oglase. Dao bih vam pet zvjezdica, ali morate obratiti pažnju. Nitko i mislim NITKO ne voli lažne reklame.
Zabavna igra, ali gubitak mozga 🧠 energije 🤔👌🤯
Najbolja igrica ikad...
Vrlo zarazna igra, igram je već više od godinu dana i ovo mi je zapravo drugi račun. Slobodan sam za igranje, tako da nisam potrošio novac na ovaj račun, a potrošio sam samo manje od 15 dolara na drugi račun u gotovo 2 godine (to je bilo samo da bih brže povećao svoje heroje/titane, i zatim da se popnete na VIP3). Definitivno je zabavnije na vrhu kada napredujete u razinama. Potrebno je neko vrijeme da stignete do toga, ali uvijek možete ubrzati proces kupnjom.
Sama igra se u posljednje vrijeme stalno ruši.
Nije nešto poput reklama, ali je i dalje zabavno
Ažurirajte igru da biste nastavili igrati. Kada je igra već ažurirana. Smiješan način da se riješite kupaca. Paywall vas susreće oko razine 43, ali nije važno jer je igra završila negdje oko razine 30
Nedavno ažuriranje artefakata titana uništilo mi je igru.
Uz sve zagonetke koje sam vidio u reklamama za ovu igru, mislio sam da će to biti igra tipa puzzle. Grafika i bodovni sustavi su super, ali čak i ako ne radite auto bitku, većina bitke je prilično automatska, vi samo kontrolirate kada se igraju pojačanja. Ne možete čak ni kontrolirati koga ciljate. Za igru koja se jako reklamira kao puzzle igra, to je razočaravajuće. Ako uđete u igru znajući da je to uglavnom borbeni rpg, siguran sam da će vam se svidjeti.
Nekada mi se sviđala ova igra dok nisam pročitao biografiju heroja po imenu "Ishmael". Čini se da je to uvrnuti bogohulni opis istinite priče o stvarnom Božjem proroku. Stoga sam odmah obrisao igru i napisao ovaj komentar. Sljedeći put pazi što razvijaš.
Dobra igra, ali glad za novcem
Super je,zarazna,zabavna 😂
Sviđa mi se igra, ali ako ne želite potrošiti puno novca ne igrajte ovu igru. Prvih nekoliko dana bilo je puno nagrada, a sada vrlo malo koje se ne temelje na tome koliko novca potrošite. Ne mogu nadograditi jedinice okoliša u cehu jer ne postoje opcije za stjecanje bodova za nadogradnju. Jedina dostupna stvar je potraga za tamnicom, ali posljednja 4 dana sustav je ubio jedan set jedinica okoliša, tako da se igra brzo završila bez zarađenih bodova za nadogradnju.
Prvo, prvo je jako dosadno. Drugo, reklame su lažne. Treće vidim da mislite da možete zaraditi novac od ovoga iako se ne trudite
Pojačati skrbništvo trebalo je malo vremena da shvatim, ali još uvijek čekam da se pojave efekti. To je samo ovisnost jer su moguće poveznice mogućnosti kohezivne smanjene realnosti fenomenalne
Hero Wars – Fantasy Battles Rol ijro etiladigan fhu
Sjajna igra, ne mora biti 'platiti za igranje' da biste napredovali, a podrška igrici je nevjerojatna!
💪💪💪😁😁😁😁
Dobra igra, ali potrošite nešto novca za pobjedu
Stalno gladan zlata, opreme i krhotina karaktera. Sramota je izgledala kao pristojna igra
Zabavna igra. Može biti besplatno igrati, ali više razine su svakako pay2win.
Realno, NEMA mini igrica poput reklama, ali ako volite igru prikupljanja i organiziranja, onda ćete uživati u ovome. Krivulja težine raste i možete platiti novac da idete brže, ali također imate mogućnost igrati druge igre za valutu u igri. Pronalaženje dobrog saveza također pomaže
Oglasi su pokazali da je ovo bila puzzle igra, ali kada je instalirana, to je prijevara s plaćanjem energije i igra tipa gatcha
Ovo je igra planiranja i učinkovitog korištenja resursa s tim da svaka 3 mjeseca ispuštaju heroja koji mijenja igru ili prerađuje i postoji, što može biti neugodno, pogotovo ako sve svoje resurse stavite u svoj glavni tim, ono što je nekada bilo učinkovito postaje više neučinkovito ... A brusni dio da dobijete nadogradnje oklopa je sranje, morate potrošiti puno energije da biste svoje heroje izjednačili... Oni stvarno moraju puno bolje nagraditi svoje VIP igrače mi smo bolje potrošili novčanu nagradu
Igra je još uvijek u redu, ali morate nadopuniti za VIP, inače ćete morati potrošiti dvostruko vrijeme da igrate ovu igru i dobijete metriku za podizanje razine. Dalje, ova igra samo malo ista kao reklama.
Vrlo jednostavno lako i izaziva ovisnost
Odlična igra puno zabave, puno velikih heroja moraju biti spremni potrošiti novac i moraju pronaći dobar ceh
Hero Wars – Fantasy Battles Role Playing nvz
Do sada je to najbolji RPG koji sam igrao. Ali super je i zabavno...
Uopće nije ono što se prikazuje u oglasima. Igra se ponavlja i dosadna.
Radite cool igru
Uopće nije loše... Vrlo zabavno s prizvukom strategije...
Ova igra kaže da nema internetske veze iako je moj internet pun
Instalirao sam zbog komercijalnih zagonetki koje je uveo na početku igre nekoliko puta, ali nakon toga je bilo samo BS ponavljanje iznova i iznova. Podignite razinu, a zatim još malo samljete za mogućnost da dobijete predmet koji vam je potreban da se malo promovirate. Arena je prelaka, ušla u top 1k i dosegla dragulje u vrijednosti od 30$ u dva dana. Ako želite igrati igru koja je nova. Različita i ponavljajuća igra uloga. Instalirajte ga.
ova igra je toliko zabavna da bih je mogao igrati cijeli dan bez ikakvih problema.
Previše limita za igranje ako ne platite.
Vezde pihaût tuporyluû reklamu
Igra nije onakva kakva vam je prikazana u traileru, stvarno dosadna igra totalno drugačija od reklama.. sram vas bilo 🚫🛇🚫🛇🚫🛇🚫🛇🚫🛇
Troškovi su waaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyy, a smislena ažuriranja i ispravci pogrešaka praktički ne postoje, što se kaže da je igra zabavna i izaziva ovisnost. Spori su u tome, ali čini se da pokušavaju poboljšati igru na bolje
Preduboko sam u ovoj igri da bih odustao, ali zlatna valuta se koristi mnogo, oni bi mogli koristiti više od nekoliko različitih valuta koje imaju, ali nemaju, ali osim one dobre igre
Prilično lako za naučiti, puno različitih stvari koje treba učiniti kako biste bili zauzeti i napredovali u igri. Ne morate kupovati da biste napredovali, ali postoje načini kupnje da biste pobijedili. Sjajna igra.
Svladavam igru, ali zasad je zanimljiva. Vrijedi sami provjeriti.